Nu kan det bli vinter

Idag har vi haft ett fantastiskt väder här hemma med sol, svaga vindar och höga temperaturer. För oss har det varit en fixardag. Vi har tagit in alla fågelbad, cementprylar, trädgårdsmöbler och vattenslangar. Bilen är tvättad och dessutom rengjord invändigt. Mina agapantus har fått hoppa in i förrådet och dahliorna ligger i garaget. Nu är vi redo för vintern.

P1040893Dagen började med morgonbullar. Min man satte degen och bakade ut till bullar på kvällen. Under natten har de fått jäsa i kylskåpet och därefter gräddas de på morgonen. Perfekt start på dagen.

Adventspyssel

Jag mamma och en väninna gjorde kransar häromkvällen på Blomsterlandet. Perfekt att vara där och pyssla. Man har allt material omkring sig, man får inspiration av varandra, man kan få tips och hjälp och har en trevlig stund tillsammans. När man är klar är det bara till att sopa ner allt skräp på golvet och låta någon annan ta hand om det 🙂P1040896För mig blev det två kransar, en till mig och en till svärmor. Denna krans gjorde jag klar på kvällen, men den som är till mig har jag bara gjort klar själva stommen med ädelgranris. Jag har en massa pynt hemma, så jag ska pynta den här hemma vid ett annat tillfälle.

P1040916Mamma har varit här hemma med en massa mossa. Detta kommer jag använda till krukor och adventpynt.

P1040888Denna fina hyacint fick jag av mamma. Hon har virat in rötterna med mossa och virat runt silvertråd, samt dekorerat med ett silverband. Den blev superfin på hallspegeln.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s