Jag blir alldeles nipprig

För drygt en månad sedan fick jag syn på att IKEA skulle släppa en ny, tillfällig kollektion i bambu, som kallas Nipprig. Jag tyckte det såg ut att vara superfina saker och kände genast att jag skulle inhandla två fåtöljer. Kollektionen skulle släppas fredagen den 27/3, så jag skrev in detta i almanackan och planerade in ett besök. 

I fredags var det då dags. Jag gav mig iväg till IKEA och jag tänkte att det är nog säkrast att ge sig iväg på fredagen, för man vet ju inte, om man har otur kanske möblerna tar slut. Det var ju trots allt en tillfällig kollektion. Nu var det just det som hände. Fåtöljerna tog slut. Redan efter någon timme. Det var synd om personalen, som försökte hjälpa oss ivriga shoppare, med att hitta någon liten stol på något annat varuhus, men de var slut även där.

Nu kom jag dock inte hem tomhänt. Det fanns två gröna fåtöljer kvar. Grönt var absolut inte det jag tänkt mig, men jag har tänkt att måla dem. Jag knep alltså de två sista gröna stolar, så nu är definitivt alla Nipprigfåtöljer slut på IKEA i Göteborg. Det skulle komma in några få på måndag morgon, men sen blir det inga fler. Korgar, lampskärmar, mattor mm, finns dock kvar.

  

Här kan ni se kollektionen

Ha en fortsatt go helg.

Kram Malin

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s