Äntligen

Som vi har väntat och längtat. Äntligen kom den, den fantastiska sommaren. Jag kan knappt tro att det är sant. Dessutom råkade det fantastiska vädret infalla samtidigt som både jag och min man började vår gemensamma semester. Det kunde helt enkelt inte bli bättre.

Vi har försökt utnyttja tiden på bästa sätt genom att vara ute så mycket vi bara kan. Vi har varit ute på havet med vår båt, första doppet i havet är avklarat (det var kallt, men nu är det gjort), vi har umgåtts med familj och vänner, lyssnat på musik, ätit ute, både på restaurang och picnic och vi vill inte gå in och lägga oss.

Igår var vi hemma hos några kompisar och vi att ute hela kvällen och det blev aldrig kallt. Just nu sitter vi under bar himmel i soffan på altanen och lyssnar på musik. Vi har tänt levande ljus och här är helt stilla.

P1090297 P1090302Det blir inte så många kvällar och dagar av detta slag och kanske är det därför man njuter lite extra. Det är detta man längtar efter hela året och det är detta man kan se tillbaka till under den kalla och mörka årstiden. Älskade sommar.

Ha det fint och hoppas att ni alla har det gott och tar var på tiden.
Kram Malin

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s