Om denna sida

Vad roligt att du har hittat hit. Jag heter Malin och jag bor i en 70-talsvilla i Varberg tillsammans med min man och min tonårsson. Min dotter och min mans döttrar har flyttat hemifrån, men de kommer och bor hos oss ibland. På min bloggsida skriver jag lite om mina intressen, såsom trädgård, pyssel och inredning. Jag jobbar som lärare i bl. a. textilslöjd, så en del sömnad, stickning/virkning och lite bra slöjdtips kan ni också hitta här. Hoppas ni finner lite inspiration.

P1040803  Lämna gärna en liten hälsning eller en kommentar.

Kram Malin

17 thoughts on “Om denna sida

 1. Hej Malin! Jag är en stor beundrare av era spaljéer! Hittade din blogg när jag sökte efter idéer till spaljéer till vår trädgård. Vi har också ett 70-talshus i mexitegel och tänker göra en spaljé mot en granne. Har du lust att berätta mer om hur den är byggd? Vilka dimensioner? Vilken färg har ni målat med? Jag tror vårt måste gå mer mot brunt för vårt tak är brunt och kommer inte bytas den närmaste tiden. Har ni svart tak? Den svarta färgen är så snygg!!!

 2. Hej Malin, kom in på din sida då jag sökte på stolsöverdrag. Sjukt imponerad av dina överdrag. Har nämligen likadana stolar som du och är väldigt trött på de bruna skinnet. Har du möjligtvis några tips för att lyckas med detta?

  mvh
  Linda

 3. Hej Malin.
  Jag håller fullständigt med dig. Läste för några år sedan en artikel om en trädgård som hade sju sittplatser. Det var en stor trädgård, men jag minns att jag tyckte det lät mycket. Sen dess har det hänt något här hemma… Man kan slå sig ner typ överallt, utan att det för den delan känns uppställt.
  Din sida är mycket inspirerande! Gillar det mesta, kommer nog bla att knycka idén med ditt plank/staket vid brevlådan, det går i stil med vad vi gjort i övrigt här hemma. Just att släppa igenom ljuset och ge bara viss genomsynlighet, och bryta ”högt-staket-och-instängdhetskänslan” genom att lämna några ”ribbor öppet”, enkelt och klockrent.

  På återseende
  Mvh Christine

 4. Hej Malin,

  Jag hittade några av dina trädgårdsbilder som var väldigt fina.
  Jag driver ett nystartat entreprenad bolag i södra Sverige, jag tänkte annonsera i en lokal tidning ”Vellinge posten” och tänkta höra om det är okej att jag använder mig av några av dina bilder i annonsen? Tänkte själv ta lite bilder, men vi har ju inte hunnit få så mycket färg i våra trädgårdar än tyvärr. Hör gärna av dig! Mvh/Daniel S

 5. Hej Malin

  Stort tack för inspirerande bilder, vi är på gång att bygga pool och jag jagar staket lösningar mm. Noterade att du/ni har singel. Har du koll på benämning o storlek på den. Tror den skulle funka perfekt hos oss!
  Hör gärna av dig
  Hälsningar
  Marie

 6. Hej,
  Letade efter inspirationsbilder på trädgård på nätet och upptäckte att flera av de jag sparat kom från samma blogg – denna. Efter att kikat lite till så är jag numera även följare, och väldigt glad för det. Tycker att du har en inspirerande blogg som är precis vad jag vill ha i ämnen och mängd. Ser fram emot fortsättningen 🙂 Camilla

 7. Hej Malin!

  Jag såg ditt inlägg från den 10 december 2013 om en tv-bänk din pappa gjort för att passa i en hörna. Jag har samma problem där hemma och har letat över allt men kan inte hitta någon bra hörn bänk. Jag undrar om det möjligtvis finns en chans att din pappa hade kunnat göra en likadan, mot betalning förstås och jag kommer och hämtar den själv så klart. Vad sägs om 1000 kr?
  Hade varit så tacksam! Maila mig gärna för svar. Kan gå med på en lite högre summa om ni önskar !

  /Mimmi

  • Hej Mimmi!
   Vad roligt att du är intresserad av tv-bänken. Jag har framfört din önskan till min pappa. Han känner sig hedrad, men avböjer din önskan, eftersom han tycker det är svårt att tillverka till någon han inte känner. Det är ju en hel del jobb bakom och han är bara en hemmasnickrare.

   Tack ändå!
   Ha det bra!

   Hälsningar Malin

 8. Hej
  Jag kom in på din sida när jag sökte på stolöverdrag. Jag har liknande stolar och ska sy överdrag till dem, Det finns ingen möjlighet att få lite fler bilder på dem. Tyckte dom var jättefina

  Mvh

  Carola

 9. Hej! Undrar om du vet namnet på den Japanska lönnen du har i grusträdgården? Den är ju underbar:) Jättefin trädgård du har, det jag har sett på bilderna. Jag älskar den stilen:) Kul att läsa din blogg. Har precis startat en själv, men skriver inte så mycket än 😦 Mvh Susanne

 10. Hej, jag håller på med lite påskpyssel och ska göra iordning ett påskägg med en bag in box påse i, vilken storlek på påskägg en använde du?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s